Visuellt test: Kan du hitta vampyren som gömmer sig bland gästerna på under 30 sekunder?

Image
© Annavirkpanna

I detta visuella test måste du snabbt upptäcka vampyren bland gästerna innan han börjar attackera dem.

För att göra detta måste du hålla ögonen öppna och ha en god analytisk förmåga. Att försöka lösa denna visuella gåta kommer inte bara att hjälpa dig att träna din syn, det kommer också att distrahera dig. Är du redo för utmaningen? Bilden nedan väntar på dig.

Vampyrtest: kan du hitta vampyren på 30 sekunder?

Om du vill klara detta visuella test behöver du två saker: en syn lika skarp som en örns och ett utmärkt sinne för observation.

På bilden ser du människor från en annan tid som samlats för en viktig händelse. Men bland gästerna finns en inkräktare: en vampyr. Ditt uppdrag blir att identifiera honom.

© Annavirkpanna

Om du håller ögonen öppna är lösningen på detta test inom synhåll. Analysera varje detalj i rummet och varje person så hittar du vampyren i fråga.

Som sagt, för att piffa upp spelet måste du slutföra det på under 30 sekunder. Om du lyckas inom tidsgränsen betyder det att din syn mår fantastiskt bra.

Syntestupplösning: Ett bra sätt att finjustera din syn

På många sätt är visuella utmaningar mycket mer än spel för att ”upptäcka den udda”. Visst låter de dig underhålla dig själv då och då. Men de utgör också värdefulla medel för att förfina din vision och utvärdera din känsla av observation.

De förbättrar också din synskärpa, som ofta används lite dagligen. De avgör också kvaliteten på din syn samt din koncentrationsnivå. De mäter också din känsla för analys och observation.

Att ta sig an dessa utmaningar är därför ett bra sätt att träna ögonen och förbättra din problemlösningsförmåga.

Testlösning: var gömmer sig inkräktaren på festen?

Kunde du upptäcka vampyren bland gästerna på mindre än 30 sekunder? Upptäckte du detaljen som förrådde hans närvaro bland människor? I verkligheten är vår inkräktare längst till höger på bilden.

Det är han som bär en blå kostym och chattar med mannen i granatkostymen. Den är lätt att känna igen på sina utskjutande hundtänder, som ser ut som huggtänder. Dessutom har den ingen reflektion i spegeln i bakgrunden.

© Annavirkpanna

Är det också ditt svar? Om inte, behöver du inte känna dig deprimerad. Du kan förbättra din syn och klara andra liknande tester genom att öva med våra syntester.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Kan du hitta vampyren som gömmer sig bland gästerna på under 30 sekunder?