Visuellt test: Kan du se felet i den här bilden?

Image
© Annavirkpanna

Vi missar ofta viktiga detaljer på grund av bristande koncentration. Så vi kan inte hitta föremålen som är precis under näsan på oss eller så missar vi en stormarknad där vi planerade att handla.

Ibland köper vi fel produkt för att vi inte märkte de små detaljerna som skiljer den från de andra. För att undvika dessa olägenheter kommer här ett intressant visuellt test. Det kommer att träna din hjärna att snabbt upptäcka anomalier.

Hur fungerar utmaningen?

Denna utmaning är lätt att slutföra. Du har framför dig en helt banal bild. Det visar människor som har roligt med ett spel, men det finns något onormalt i den här målningen. Ditt mål är att identifiera detta fel så snabbt som möjligt.

© Annavirkpanna

Det ideala skulle vara att tajma din prestation för att bedöma din skicklighet, särskilt om ni är många som deltar.

Några praktiska tips

Titta först på bilden utan att fokusera på specifika detaljer för att få helheten. Sedan, eftersom det visar människor som spelar, fokusera på de element av underhållning som finns i målningen.

Leta efter något ovanligt. Bestäm reglerna för spelet i fråga. Detta kan hjälpa dig att upptäcka en anomali.

Titta på föremålen som folk använder i spelet. Märker du något som inte verkar vara på sin plats?

Tänk på bildens sammanhang. Kontrollera att alla spelelement är korrekta och välplacerade.

Om du har erfarenhet av att spela det presenterade spelet, använd denna kunskap för att identifiera eventuella avvikelser.

Var uppmärksam på detaljer som kan verka malplacerade eller malplacerade i bildens sammanhang.

Svaret

Denna typ av test tar lite tid att lösa. Men om du märkte att en av de två tärningarna som kastades på brädet hade 9 poäng på en av dessa sidor, har du klarat utmaningen. Allt som återstår är att utvärdera hur lång tid det tog dig att genomföra det.

© Annavirkpanna

Kunde du inte hitta misstaget? Det var inget problem. Tester av det här slaget används ofta för att mäta dina färdigheter.

De belyser både dina starka och svaga sidor. Faktum är att de hjälper dig att utvecklas. Så bli inte avskräckt. Öva oavbrutet med andra utmaningar av denna typ för att finslipa din observationsförmåga och skärpa dina ögon.

Varför göra syntester?

Syntester är både roliga och lärorika. Du kan göra dem på egen hand, med din familj eller med vänner. De är spännande, snabba och användbara utmaningar som öppnar vägen till en bättre uppfattning av vår omgivning.

Innehåll

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Kan du se felet i den här bilden?