Visuellt test: kommer 10 sekunder att räcka för att hitta kaninen som gömmer sig bland gnagarna?

Image
© Annavirkpanna

Skulle du vara intresserad av en visuell utmaning för att bedöma din syn och förbättra din synskärpa? Vill du ta reda på om du har bra observationsförmåga?

Om så är fallet, gör vårt visuella test och bevisa dina färdigheter! Även om denna utmaning kan verka lätt, behöver du fortfarande mycket god syn för att klara den.

Visuellt test: Var gömmer sig kaninen bland hamstrarna?

Det finns mer än en fördel med en visuell utmaning. Förutom att det är underhållande hjälper det till att bedöma din visuella förmåga.

Dessutom bidrar det till att förbättra dina kognitiva funktioner. För vuxna stärker den här typen av rolig träning synen och gör det lättare att urskilja detaljerna i ett föremål i dagsljus.

För barn främjar det utvecklingen av visuell intelligens och iakttagelseförmåga. I alla fall förbättrar det synen, och det är just det som är syftet med dagens test.

Bilden i denna utmaning visar en hamsterbur. I den finns en mängd av dessa gnagare.

Men bland dessa små varelser finns det en inkräktare: en lagomorf. Faktum är att en kanin har fastnat i buren och blandar sig med hamstrarna.

© Annavirkpanna

Om du lyckas hitta den har du klarat det visuella testet. Tänk på att du bara har 10 sekunder på dig att göra detta.

Koncentrera dig och håll ögonen öppna för att ha störst chans att lyckas.

Visuellt test: rätt svar

Ding dong! Nedräkningen är över. Dags att utvärdera. Har du lyckats lokalisera kaninen? Om inte, visas lösningen på detta visuella test nedan.

Lösningen

Vad du än säger, att hitta kaninen är inte så lätt som du kanske tror. Men lyckligtvis finns det en detalj som skiljer denna lagomorf från andra gnagare: dess öron.

LÄS  Visuellt test: Hitta felet! De smartaste av er har löst den här gåtan på ett ögonblick - vad tycker du?

Kaniner har längre öron än hamstrar. Titta noga på öronen på varje djur i buren och du kommer garanterat att stöta på vår inkräktare.

Om du tittar noga ser du ett djur med långa öron till höger på bilden, under den bruna behållaren som rymmer en beige hamster med korta grå öron.

© Annavirkpanna

Har du klarat syntestet? I så fall är det ett tecken på att du har en exceptionell observationsförmåga, och du kan vara stolt över din skarpa syn.

Men om de 10 sekunderna inte räckte för att lokalisera inkräktaren, oroa dig inte! Uthållighet är nyckeln. Fortsätt öva så kommer nästa gång att vara den rätta.

På vår webbplats hittar du en hel rad spännande visuella tester och pussel som hjälper dig att utveckla din observations- och analysförmåga.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: kommer 10 sekunder att räcka för att hitta kaninen som gömmer sig bland gnagarna?