Visuellt test: Stimulera din observationsförmåga genom att hitta inkräktaren i bilden på 15 sekunder.

Image
© Annavirkpanna

Vi tvivlar inte på att visuella pussel kan vara en utmärkt aktivitet för att koppla av på fritiden som en del av din dagliga rutin.

Dessutom hjälper de till att förbättra din koncentration och stärka din problemlösningsförmåga.

Vill du ha lite kul? Här är en observationsutmaning som kommer att stimulera dig samtidigt som du har roligt. Gör dig redo att sätta dina färdigheter på prov.

Visuellt test: ”Vilken av dessa tigrar ser inte ut som någon annan?

Bilden nedan består av tigerhuvuden. Om du vid första anblicken tror att alla dessa tigrar ser likadana ut kan du tänka om. Det finns en som sticker ut.

Dagens observationstest går ut på att upptäcka denna inkräktare. Detta kommer att bevisa att du har örnögon och ett skarpt öga för detaljer.

Och för att göra denna visuella utmaning ännu mer stimulerande och rolig, måste du lyckas lösa denna gåta på mindre än 15 sekunder. Tänk på att denna tid fortfarande är för lång för genier. Så du måste göra bra ifrån dig.

© Annavirkpanna

Ett litet råd innan du börjar med dagens visuella test: även om du har en ganska snäv deadline, ta dig tid att titta på varje detalj i bilden och stressa inte fram något om du vill missa viktiga ledtrådar.

Är ni redo? Nu är det din tur!

IQ-test: Det rätta svaret

Är du 15 sekunder in? Har du hittat den enda annorlunda tigern i paketet? Jämför ditt svar med lösningen som vi avslöjar nedan:

Lösningen

Tigern som inte liknar någon annan på den här bilden befinner sig i andra raden från höger. Till skillnad från alla andra tigrar blundar den här tigern.

© Annavirkpanna

Har du hittat rätt tiger? Bra jobbat, du har skarpa ögon och ett utmärkt sinne för observation?

Om inte så uppmuntrar vi dig att träna din visuella förmåga och ditt sinne tillräckligt ofta för att utveckla dessa egenskaper.

Eftersom visuella tester som dessa sätter vår hjärna och observationsförmåga på prov är de perfekta att öva på.

Upptäck alla våra hjärnutmaningar på vår webbplats och glöm inte att bjuda in dina vänner och din familj att också bevisa sin intelligens!

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Stimulera din observationsförmåga genom att hitta inkräktaren i bilden på 15 sekunder.