Dyk ner i arkanornas mystiska dans: Din tarotguide för veckan 18-24 mars 2024

Image
© Annavirkpanna

Välkommen till denna nya vecka från 18 till 24 mars 2024. Som tarotläsare har vi genomfört en specifik läsning för att förstå de kosmiska energierna och influenserna som kommer att vägleda oss under de kommande dagarna.

Hur överraskande det än kan tyckas, tar Tarot oss in i dansen av den mästerliga arkana: Eremiten, månen och världen. Dessa är kraftfulla, djupa och mystiska krafter som kommer att styra våra handlingar och känslor denna vecka.

Eremiten kommer att vara det första stora inflytandet och bjuda in oss till reflektion, introspektion och meditation. Det här är dags att pausa, analysera dina tidigare handlingar och noggrant planera ditt nästa drag.

Månen, den andra stora arcanaen i vår teckning, lägger tonvikt på intuition, drömmar och det omedvetna. Hon uppmanar oss att lyssna på vår inre röst och inte ignorera de drömmar eller känslor vi kan ha den här veckan.

Slutligen ger världen en positiv och triumferande ton till vår teckning. Det är ett tecken på prestation, framgång och harmoni. Det är möjligt att projekt blir verklighet, att en fas avslutas för att ge plats åt något nytt.

Kort sagt, den här veckan kommer att präglas av personlig reflektion, styrkan i intuitionen och utsikterna till prestation. Återkommande teman kommer att finnas närvarande som behovet av ensamhet, utforska våra drömmar och vårt undermedvetna, samt fira framgångar som uppnåtts.

Vi inbjuder dig att navigera denna vecka med öppenhet och medvetenhet, med tanke på de influenser som, väl förstådda och integrerade, kan hjälpa dig att leva varje ögonblick fullt ut och lugnt.

Väduren: Eremiten

Eremiten guidar dig, Väduren, under denna vecka. Du uppmuntras att ta ett steg tillbaka och reflektera över dina tidigare handlingar. Dina ambitioner finns fortfarande kvar, men ta dig tid att analysera dem innan du fortsätter. Det kan vara dags att noggrant planera dina nästa drag. Dela gärna dessa förutsägelser med dina Vädurvänner.

Oxen: Månen

Oxen, den mystiska månen är din guide för den här veckan. Din intuition kommer att vara din största tillgång. Var uppmärksam på dina drömmar och dina förnimmelser, de kan vägleda dig i rätt riktning. Kom ihåg, lyssna på din inre röst. Uppmuntra andra Oxar att följa detta råd genom att dela dessa förutsägelser.

Tvillingarna: Världen

Tvillingarna, denna vecka öppnar sig världen för dig. Räkna med stunder av prestation och framgång. Det här är en utmärkt tid att avsluta pågående projekt och öppna en ny fas i ditt liv. Dela denna goda nyhet med dina Gemini-vänner!

Kräftan: Eremiten

Kräftan, den här veckan är du påverkad av eremiten. Det är dags att sakta ner och ta lite tid för dig själv. Ta en paus och planera dina nästa drag noggrant. Ensamhet kan vara din allierade. Dela dessa förutsägelser med andra Cancers!

Lejonet: Månen

Leo, denna vecka styrs av månen. Din intuition och dina drömmar kommer att vara mycket kraftfulla. Var särskilt uppmärksam på dina förnimmelser. Det är dags att lyssna på din inre röst. Dela gärna dessa tips med andra lionmedlemmar!

Jungfrun: Världen

Jungfrun, världen är ditt ostron den här veckan. Räkna med stunder av framgång och harmoni. Nu är det dags att avsluta pågående projekt och påbörja en ny fas. Dela dessa förutsägelser med dina Jungfruvänner!

Vågen: Eremiten

Vågen, denna vecka kommer att styras av eremiten. Ta dig tid att reflektera och utforska ditt inre. Sök visdom i ensamhet och kontemplation. Bjud in andra vågar att dela dessa förutsägelser.

Skorpionen: Månen

Skorpionen, din vecka kommer att styras av månens mystiska energi. Lita på din intuition och ägna stor uppmärksamhet åt dina drömmar. Nu är det dags att lyssna på ditt undermedvetna. Uppmuntra dina skorpionvänner att göra detsamma genom att dela dessa förutsägelser.

Skytten: Världen

Världens kraft manifesteras för dig, Skytten, denna vecka. Förvänta dig anmärkningsvärda prestationer och stunder av glädje. Det är dags att avsluta ett kapitel i ditt liv och anamma det nya. Dela dessa förutsägelser med dina skyttevänner!

Stenbocken: Eremiten

Eremiten upplyser dig, Stenbocken, denna vecka. Gå åt sidan och ta lite tid att reflektera över ditt liv. Det här är ett bra tillfälle att ta ett steg tillbaka och organisera dina tankar. Tveka inte att dela dessa förutsägelser med andra Stenbockar!

Vattumannen: Månen

Vattumannen, den här veckan kommer du att vägledas av månen. Din intuition kommer att vara stark och dina drömmar kommer att vara rika på mening. Nu är det dags att fokusera på din inre värld. Uppmuntra dina Aquarius-vänner att göra detsamma genom att dela dessa förutsägelser.

Fiskarna: Världen

Fiskarna, denna vecka är världen nära till hands. Räkna med stunder av framgång och betydande prestationer. Det är dags att avsluta ett kapitel och öppna dörren till något nytt. Uppmuntra dina vänner från Fiskarna att göra detsamma genom att dela dessa förutsägelser.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Dyk ner i arkanornas mystiska dans: Din tarotguide för veckan 18-24 mars 2024