Visuellt test: hitta en annan pizza på under 10 sekunder om du kan!

Image
© Annavirkpanna

Här är en utmaning för de modiga. Den kommer att sätta din visuella och intellektuella förmåga på prov.

Dessa två förmågor, som är mycket efterfrågade i vardagen, behöver ibland stimuleras då och då. Världen utvecklas ständigt och du måste kunna anpassa dig till förändringar.

Detta visuella test har utformats för att bedöma ögonen och hjärnan. OK, det är ingen barnlek. Men uthållighet kommer att leda till framgång. Om du lyckas anta denna utmaning kommer du att kunna se världen på ett annat sätt.

Är du redo för det? På era platser, färdiga, gå!

Hur fungerar utmaningen?

Här är en bild full av pizza. Om du tittar på den vid första anblicken kommer du att säga att alla rätterna ser likadana ut.

Men en av dem skiljer sig från de andra. På vilket sätt är den annorlunda? Genom sin form? Dess färg? Storleken? Ta reda på det på mindre än 10 sekunder. Ja, 10 sekunder!

© Annavirkpanna

Denna visuella utmaning kommer att sätta stor press på dina ögon och din koncentration. Gör dig redo att ta dig an den. Var medveten om att mer än en person har gett upp.

Kommer du att kunna slutföra den? Bevisa det!

Några praktiska tips

För att klara detta visuella test kommer här några enkla tips.

För det första, andas djupt. Få inte panik. Det är en stor utmaning, men håll dina känslor under kontroll. Sätt dig på en lugn plats där du kan koncentrera dig innan du börjar. När du känner att allt är lugnt kan du börja testet.

För det andra, för att lösa denna typ av visuellt pussel måste du titta noga på varje hörn av bilden, varje maträtt. Ja, du måste undersöka dem en efter en för att se till att du inte missar den udda.

För det tredje är utmaningen utformad för att testa din förmåga att skilja en detalj från många på mindre än 10 sekunder. Detta kräver att du tänker mycket snabbt. För att spara tid kan du mentalt memorera de bilder du redan har sett.

Svaret

Vi hoppas att du hade roligt. Det är jättebra! Syftet med detta test är inte bara att få din hjärna att arbeta, den visuella utmaningen ska också hålla dig underhållen.

Här är lösningen. Den ovanliga pizzan är längst till höger i bilden. Den skiljer sig från de andra genom sina beståndsdelar.

© Annavirkpanna

Tillhör du den elit som har hittat svaret? Gratulerar då! Vilken iakttagelseförmåga! Det finns inte många som du.

Om du har missat lösningen, oroa dig inte. Du behöver bara öva mer. Det är ingen anledning att ge upp. Håll ut och du kommer att triumfera!

De senaste artiklarna

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: hitta en annan pizza på under 10 sekunder om du kan!