Visuellt test: Skärp dina ögon med dagens visuella utmaning, som ska lösas på under 20 sekunder.

Image
© Annavirkpanna

Vill du testa dina egna förmågor? Perfekt! Nedan har vi en intressant visuell gåta som låter dig mäta din synskärpa, ditt sinne för detaljer och din analyshastighet på samma gång.

Visuellt test: ”Var är siffran 78 gömd i bilden?

Dagens utmaning är att upptäcka en inkräktare i en serie siffror. Bilden nedan består av siffrorna 48.

Allt tyder på att detta är det enda tal som upprepas i bilden. Men ett annat tal, 78, är dolt. Du har 20 sekunder på dig att hitta den och bevisa att du har bra ögon och ett skarpt sinne för observation.

© Annavirkpanna

Här är några råd från våra experter på visuell pussellösning om hur du genomför ett visuellt test av det här slaget:

Undersök bilden noggrant: du måste ta dig tid att titta noga på bilden och plocka ut detaljer, former och all relevant information som kan hjälpa dig att upptäcka inkräktaren.
Koncentrera dig på det återkommande mönstret eller elementet i bilden som kommer att leda dig till det olika numret.

Är du redo att lösa dagens visuella och cerebrala utmaning? Då är det din tur!

IQ-test: Det rätta svaret

Nu när de 20 sekunderna är slut är det dags att avslöja lösningen.

Lösningen

Om du har varit tillräckligt uppmärksam har du koncentrerat dig på den första delen av varje siffra, dvs. siffran 4 i bilden, och har kommit fram till 7 av 78, som är i den tredje kolumnen från höger och den fjärde positionen från botten.

© Annavirkpanna

Upptäckte du inkräktaren innan de 20 sekunderna hade gått? Bra gjort, du har verkligen ögon som är lika skarpa som en örns. Fortsätt att träna upp din synskärpa så att du inte förlorar den.

Om de 20 sekunderna inte räckte för att du skulle upptäcka siffran 78 i bilden rekommenderar vi att du så ofta som möjligt utför visuella övningar med en tidsgräns för att utveckla din observationsförmåga och hjärnans reaktionsförmåga.

Du kan tillbringa din fritid på vår webbplats med att lösa visuella pussel som är lika underhållande som de är stimulerande. Tveka inte att bjuda in dina vänner att förbättra sina visuella färdigheter med dig!

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Skärp dina ögon med dagens visuella utmaning, som ska lösas på under 20 sekunder.