#bymimzanautumnchallenge

English at end of the post.

För några dagar sedan drog jag fram alla mina rester av Scheepjes Catona, jag tänkte använda dem till att göra en mandala. När jag satt här med alla så började jag lägga dem i olika nyanser och kom fram till att jag nog ville göra färgglada underlägg att duka med.

Marie ByMimzan hade lagt upp ett nytt mönster på mandala underlägg – Höst Dröm, så jag satte igång. Mönster till Höst Dröm hittar ni här. Det är ett lätt och enkelt mönster att följa med bild och text till varje varv.

Jag tyckte det var så kul att bara virka efter vad resterna räckte till, utan någon som helst plan på hur färgerna skulle matcha varandra, så jag bestämde mig för att utmana mina vänner på instagram att göra detsamma. Jag skapade hashtaggen #bymimzanautumnchallenge.

Det är så kul för flera stycken har hoppat på och virkar restgarnsdrömmar så det står härliga till ❤ Kul när man kan inspirera och inspireras så. Vill du med göra en Höst Dröm i restgarner så bara hoppa på, närsomhelst. Taggen finns och det är så kul att se när det tillkommer nya fina Drömmar. Jag tror Marie blir lika glad =)

❤ Anna

ENGLISH BELOW

Some days ago I pulled out all of my scraps of Scheepjes Catona, I had a plan to make a mandala. When I had them all in front of me, sorted by colour, I decided I wanted to make some happy colourful placemats.

Marie, ByMimzan had just posted a new pattern on her blog – Autumn Dream. So I grabbed my hook and started to crochet. The pattern for Autumn Dream can be found here.It’s an easy pattern to follow with pictures for every round.

I enjoyed myself so much that I decided to challenge my friends on instagram to make their own Autumn Dreams in scrapyarn. That’s why I created the hashtag #bymimzanautumnchallenge.

I enjoy seeing more Dreams beeing made and I think Marie likes it too =) Don’t you just love it when you can inspire and be inspired ❤ If you want to join in, just grab that hook and start crocheting.

❤ Anna

En reaktion till “#bymimzanautumnchallenge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.