CALs · Högtider/Holidays · Inredning/Decorations · Virkat/Crochet

Stitchbloggers Julkalender Lucka 1 / Stitchbloggers Advent Calendar Day 1

Äntligen har dagen D kommit! Dagen då det är premiär för Stitchbloggers Julkalender! Som vi har längtat att få dela denna med er.

Finally December 1st!! We have longed for this day and the premiere of Stitchbloggers Advent Calendar.

Det är My – myDIY.se som fick äran att inleda julkalendern med ett jättefint mönster på en ängel att hänga i granen, eller där man nu vill. Den svenska versionen av mönstret hittar man idag på tidningen LAND, som är en samarbetspartner till Stitchbloggers.

It’s My – myDIY.se that’s the designer behind this first pattern. I have to say that I love these beautiful guardian angels. You can put one in your tree or hang them wherever you want. The english version can be found over at myDiy.se

IMG_3541.JPG

Jag blev så förtjust i ängeln så jag var tvungen att testa att göra några i Scheepjes Sweet Treat med. Sååååå små och söta de blev 😀 Det var fler som uppskattade änglarna så några fick flytta hem till mamma, några har flyttat hem till min syster. Givetvis måste hennes två barn få vars en skyddsängel med (Y)

I love this beautiful pattern and I just had to make some with Scheepjes Sweet Treat too. They became sooooo tiny and cute 😀 My mom and sister loved them too, so I have to make some for them as well 😉 And of course my niece and newborn nephew have to have an guardian angel each (Y)

IMG_3495.JPG

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s