Unicorn Mandala & Scheepjes Sugar Rush / Sweet Treat

Dags för ett blogginlägg tillägnat Unicorn Mandala och Scheepjes Sugar Rush / Sweet Treat. Sugar Rush och Sweet Treat (fd BonBon) är samma garn, det är bara olika mycket i ett nystan. Sugar Rush har 50 g och Sweet Treat 25 g.

Time for a blogpost for Unicorn Mandala and Scheepjes Sugar Rush / Sweet Treat. Sugar Rush and Sweet Treat (former BonbBon) is the same yarn, the only difference is that Sugar Rush has 50 g in one ball and Sweet Treat has 25 g in one ball.

Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee 
coffee_small

Jag använde tre färger av Scheepjes Sugar Rush till min lilla Unicorn Mandala. Den mäter 46 cm i diameter efter blockning och är virkad med virknål 1,5 mm (det är den minsta virknålen jag har 😉 ). De tre färgerna jag har använt är: 248, 254 och 402. Det går åt ett nystan a 50 g av varje färg.

I have used three colors of Scheepjes Sugar Rush for my small Unicorn Mandala. It measures 46 cm across after blocking and I used a 1,5 mm crochet hook (it’s the smallest hook I have 😉 ). The colors I used are 248, 254 and 402. You’ll need one ball (50 g each) of each color.

IMG_1492

Skönheten på bilden nedan har Marie – ByMimzan gjort. Hon har använt Scheepjes Sweet Treat i 8 olika blå nyanser. Jag älskar hur denna blev! Påminner mig om hav, sommar och en underbar blå himmel. Färgerna Marie använt är: 146, 173, 247, 253, 385, 391, 397 och 509. Det gick åt ett nystan, a 25 g, av varje färg med virknål 1,75 mm. Maries mandala blev ca 42 cm.

The beauty below is made by Marie – ByMimzan. She used Scheepjes Sweet Treat in 8 different blue shades. I just love how it looks! The colors are: 146, 173, 247, 253, 385, 391, 397 and 509. Marie used a 1,75 mm hook and one ball (25 g each) of each color, her mandala measures about 42 cm across.

Resized_20180705_100920_2554.jpeg

Annethe Hagberg har använt 100 g Scheepjes Sweet Treat i den underbara färgen 750. Med 1 mm virknål blev hennes Unicorn 49 cm i diameter.

Annethe Hagberg made her Unicorn with 100 g of Scheepjes Sweet Treat, in the lovely color 750. She used a 1 mm hook and the mandala measures 49 cm across.

37229520_10212031923135647_1944161502525128704_o.jpg

Unicorn Mandalan går att göra i vilket garn som helst så länge man anpassar virknålen efter garnet. Storleken på den färdiga mandalan varierar naturligtvis beroende på garn/virknål och hur hårt/löst man virkar.

You can make the Unicorn Mandala in any yarn you like or prefer as long as you use the recommended hook for that yarn. The size of the finished mandala will of course depend on the yarn but also how firm/loose you crochet.

Fortsätt tagga mig i era bilder på sociala medier med #annavirkpanna och #unicornmandala så jag inte missar någon av era fina bilder.

All information om Unicorn Mandala CAL finns samlad under menyvalet Unicorn Mandala CAL, HÄR kommer du till den sidan.

Gå gärna med i min Facebook grupp AnnaVirkpanna’s Hook Up, där du kan ställa frågor om mina mönster, visa upp vad du har gjort av mina mönster eller bara umgås med likasinnade 😀

Please keep tagging me in your social media pictures with #annavirkpanna and #unicornmandala so I find all your beautiful Unicorns.

All information about Unicorn Mandala CAL can be found in the meny under Unicorn Mandala CAL -> HERE.

In my Facebook group AnnaVirkpanna’s Hook Up, you can share pictures of what you have made with my patterns, ask questions about my patterns and receive help from me or the other members.

❤ Anna

5 reaktioner till “Unicorn Mandala & Scheepjes Sugar Rush / Sweet Treat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.