50 shades of Whirl – Mönster / Pattern

50 shades of whirl

Oj oj den här duken har legat länge i en låda här hemma. Ibland drar man sig alldeles för länge med att skriva mönster. Det kan ju vara så att det är roligare att virka än att sitta vid datorn och renskriva, och tolka sina anteckningar 😛 Nu kommer iaf mönstret till ”Gröna Faran”, som arbetsnamnet har varit här hemma. Det riktiga namnet 50 shades of Whirl låter mycket trevligare måste jag säga.

This table-cloth has been in a box for a long time here at home. Sometimes you go too long before you write down the pattern. Can it be that it’s more fun to design and crochet than sitting in front of the computer 😛 Well better late than never, today I share the pattern of ”Green Danger”, as the work name has been. The real name 50 shades of Whirl sounds much nicer I have to say.

Duken består av 25 rutor som virkas ihop efterhand, sk join as you go metod. Det betyder att på första rutan virkas alla varven klart. Rutorna därefter virkas ihop på sista varvet på varje ruta. Eftersom Whirl är ett garn med långa färgskiftningar så valde jag att virka ihop rutorna på diagonalen. Då flyter färgerna ihop på bästa sätt tycker jag.

50 shades of Whirl är inte testvirkat, har du några frågor eller hittar något som inte stämmer kontakta gärna mig på annavirkpanna@gmail.com.

The table-cloth consists of 25 squares that’s connected with a join as you go method.  This means that on the first square all the rounds are made. The squares are then joined together on the last round of each square. I decided to attach the squares diagonally, since Whirl is a gradient yarn with long color changes I think that’s the best way to show of the changes.

50 shades of Whirl has not been tested, if you have any questions or find something that’s wrong please contact me on annavirkpanna@gmail.com.

FB-grupp / FB-group: AnnaVirkpanna’s Hook Up.

Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe ❤
If you like to support my work as a crochet designer, buy me a cup of coffee ❤coffee_small

 

Sweden Mönster på svenska: 50shadesofwhirl_sv
United-States Pattern in English (US): 50shadesofwhirl_us

Jag delar mina mönster gratis med er och lägger ner mycket tid både på att designa mönster, skriva dem och lägga ut dem på bloggen. Om ni virkar efter något av mina mönster och lägger ut i sociala medier, var snäll och hänvisa till http://annavirkpanna.com. Tagga med #annavirkpanna eller #annavirkpannadesign, så jag med får se era fina alster ❤

I share my own designs on this blog. I give them to you for free and I spend many hours creating the patterns and putting them here. If you use my patterns and share on social media, please remember to give me credit and link back to http://annavirkpanna.com. Tag your pictures with #annavirkpanna or #annavirkpannadesign so I can find and see your work ❤

❤ Anna

2 thoughts on “50 shades of Whirl – Mönster / Pattern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.