Madame Butterfly duk / doily

Denna lilla skönheten har min fina IG-vän Karin – Virklust designat. Det är en underbar romantisk sexkantig duk som heter Madame Butterfly. Jag använde Scheepjes Maxi Sugar Rush när jag testvirkade mönstret åt Karin. Mönster finns på Karins blogg HÄR, på svenska, engelska och holländska.

This little beauty is designed by my sweet IG-friend Karin – Virklust. It’s a lovely romantic doily namned Madame Butterfly. It’s a little bit different from regular doilies because it’s a hexagon. I just love it! When I tested the pattern for Karin, I used Scheepjes Maxi Sugar Rush and I love the stitchdefinition I got with that thin cottonyarn. The pattern can be found in Swedish, English – US and Dutch on Karins blog HERE.

❤ Anna

2 reaktioner till “Madame Butterfly duk / doily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.