Carousel Mandala CAL

Redan dags för tredje delen i Carousel Mandala CAL. Efter att jag har sett alla era fina mandalas så blev jag så sugen på att göra en till. Denna gången valde jag ett cake-garn, eftersom jag inte har gjort den i ett sådant. Det är svårt att hjälpa er med hur mycket garn som går åt när jag inte testat att göra själv i ett sådant garn. Jag använder Cotton Kings Twirls Deluxe i färgen 02 och en 4 mm virknål. Jag vet att denna mandalan drar mindre garn än både Unicorn Mandalan och Aziza mandalan men vet inte alls hur mycket som blir över.

Med Twirls Deluxe mätte min Carousel 14 cm efter del 1, 27,5 cm efter del 2 och 33 cm efter del 3.

All information om Carousel Mandala CAL hittar ni under CALs i menyn uppe på sidan, här är en direktlänk -> Samlingssida Carousel Mandala CAL. Det är den sidan som kommer uppdateras med länkar till de olika delarna.

#annavirkpanna #carouselmandalacal

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

Time for the third part of Carousel Mandala CAL. After seeing all of your beautiful versions I had to start another one for myself. This time I chose a cake-yarn, since I haven’t made one using that kind of yarn. I’m using Cotton Kings Twirls Deluxe in color 02 and a 4 mm crochet-hook. I know that Carousel won’t use as much yarn as Unicorn and Aziza but I want to knot how much of 1000 m it will use.

With Twirls Deluxe Carousel measures 14 cm after part 1, 27,5 cm after part 2 and 33 cm after part 3 (unblocked).

All information can be found under CALs in the menu on top of the page. Here is a link -> Carousel Mandala CAL. That’s the page that will be updated each week with links to the different parts.

#annavirkpanna #carouselmandalacal

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.