Sweet Briar mandala

Länge sedan jag skrev till mina mandalas känns det som, orken att uttrycka mig har inte riktigt funnits. Idag kände jag dock för att skriva lite. Först och främst vill jag tacka alla er som virkar efter mina mönster och alla ni som taggar mig i era bilder på sociala medier. Jag blir så glad när jag ser allt fint ni gör.

Dagens mandala har bråkat en del med mig, första delen var inga problem men sen ville den inte alls mer. Jag frågade min fina vän Karin ”Virklust” om hon kände för att försöka göra färdigt mandalan. Ni minns kanske vårt lyckade samarbete med Karins snygga Royal Crown som vi gjorde för ett tag sedan. Där var det jag som kunde hjälpa henne och nu var det hennes tur att hjälpa mig ❤ Jag älskar våra samarbeten och vår vänskap!

Tagga gärna oss i era bilder på sociala medier så vi får se era härliga mandalas ta form 😀 Nu önskar vi er en riktigt härlig vecka!

Lägg gärna till som projekt på Ravelry här –> Sweet Briar på Ravelry

Svenskt mönster på Sweet Briar mandalan hittar ni här –> Sweet Briar mandala

#annavirkpanna #sweetbriarmandala #virklust

❤ Anna & Karin


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

It was a long time since I actually wrote a blogpost, my brainfatigue has been making itself known. But today I felt like writing a little something. First of all I want to give a big hug to all of you crocheting from my patterns, and for tagging me in your pictures on social media. It makes me so very happy to see your beautiful work.

The mandala I share today has been giving me some new grey hairs 😉 the first part was going just fine but then it just said NO. So I asked my dear friend Karin ”Virklust” if she felt like bringit it on and finish the design. Perhaps you remember our collaboration with her beautiful Royal Crown that we made some time ago. With Royal Crown it was me helping her and now it was her turn to help me ❤ I love our friendship and our little collaborations.

Please tag us in your pictures on social media so we don’t miss your work! With that we wish you all a great week!

Feel free to add as a project on Ravelry here –> Sweet Briar on Ravelry

PATTERN

English pattern for Sweet Briar mandala can be found here –> Sweet Briar mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Sweet Briar mandala (pdf)

Ein großes Dankeschön an Heike Berg für die Übersetzung ins Deutsche ❤
Deutsch – Sweet Briar Mandala (pdf)

#annavirkpanna #sweetbriarmandala #virklust

❤ Anna & Karin

7 reaktioner till “Sweet Briar mandala

  1. Hejsan!Håller på virkar din Sweet Briar Mandala,men fastnar på varv 13, där står det att man ska ha 66 FM, 66 3-lmb, jag får till 60 lmb och 60FM eller 72 lmb och 72 fm!Varvet innan stämmer!Vad gör jag för fel??MvhIngegerd Grahn 🌺#virkstickfia Skickat från Yahoo Mail på Android

    Gillad av 1 person

  2. Hej igen!Har löst problemet!Läste lite tokigt på varv 14,Uppfattar det som att det ska vara 10 lmb, men det blir 11!! MvhVirkstickfia

    Skickat från Yahoo Mail på Android

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.