Comeback Mandala

Hur har ni det i höstvädret? Eller ni kanske har sol och fint väder idag. Här är det grått med duggregn mellan varven. Även om det är 12 grader ute (sen när har vi 12 grader i början på november) så känner man att det är hastigare ute, fuktigare luft och kyligare vindar. Därför tycker jag det är en utmärkt idé att lägga upp mönstret på min senaste design så ni har något litet att pyssla med ikväll 😀

Som vanligt stort tack till bästa Karin som testvirkat åt mig. Hennes version ser ni här nedan, uppspänd i en ring. Jag behöver införskaffa mig lite ringar för jag tycker det är så fint när man spänner upp dukarna! Hoppas ni får en fin kväll ❤

Glöm inte att tagga mig i era projekt på sociala medier ❤

Trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Comeback Mandala hittar ni här –> Comeback mandala

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #comebackmandala

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

How are you feeling in the autumn weather? Or maybe you have sunshine and lovely weather today. Here it is gray with light rain. Even if it’s 12 degrees outside (since when do we have 12 degrees at the beginning of November), you feel that it’s cooler outside, more humid air and colder winds. That’s why I think it’s a great idea to post the pattern of my latest design so you have something to tinker with tonight 😀

As usual, many thanks to the best Karin who did the test crochet for me. You can see her version above, suspended in a ring. I need to get some rings because I think it’s so nice when you display your mandalas like that! I hope you have a nice evening ❤

Don’t forget to tag me in your projects on social media ❤

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for Comeback Mandala can be found here –> Comeback Mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald

Comeback Mandala NEDERLANDS (pdf)

#annavirkpanna #comebackmandala

❤ Anna

En reaktion till “Comeback Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.