Observationstest: Har du utmärkt syn? Bevisa det genom att lösa denna gåta på 15 sekunder.

Image
© Annavirkpanna

Tror du att du har perfekt syn? Om du tvivlar på det kommer här ett roligt visuellt test som hjälper dig att mäta din synskärpa.

Dessutom ger det dig möjlighet att utveckla din problemlösningsförmåga. Förbered dig väl, eftersom detta är en övning som kräver koncentration och insikt.

Visuellt test: ”Hitta siffran 648 på under 15 sekunder”.

Din uppgift är att hitta en inkräktare som är gömd i bilden nedan. Det finns en serie siffror 640 där siffran 648 har smugit sig in. Du har 15 sekunder på dig att försöka hitta den utan någon annans hjälp.

Tidspressen kan göra uppgiften svårare, men behåll lugnet och koncentrera dig på detaljerna i bilden.

Behöver du ett tips? Genom att dela upp bilden i mindre delar förvandlar du den till en serie pussel som är lättare att observera.

Bit för bit kommer du att kunna upptäcka inkräktaren. Denna teknik används av tusentals människor i denna typ av visuella pussel. Men om du har en annan lösningsstrategi kan du använda din och se om den är bäst.

© Annavirkpanna

Klara, färdiga, titta!

IQ-test: Rätt svar

Har du lyckats skilja siffran 648 från 640?

Om du har det, betyder det att du har utmärkt syn och ett skarpt, lyhört sinne.

Faktum är att endast personer med god syn och anmärkningsvärt snabb analys- och reflektionsförmåga har lyckats lösa detta ganska svåra visuella pussel.

Dela med dig av dina visuella pussellösningstips till dina vänner som gillar mentala utmaningar och se vem som kan bemästra denna strategi på ett briljant sätt. Låt dem testa din strategi med våra visuella tester.

Om du inte kunde hitta rätt svar betyder det att du behöver arbeta med din synskärpa och känsla för detaljer för att förbättra din syn. Upptäck lösningen på dagens gåta nedan.

Lösningen

Siffran 648 finns i den andra kolumnen från din högra sida och i den andra raden. Faktum är att de som misslyckades hade svårt att skilja 0 från 8.

© Annavirkpanna

Om detta är fallet för dig bör du överväga att göra regelbundna visuella övningar för att förbättra din visuella kapacitet och träna ditt sinne att bli snabbare.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Observationstest: Har du utmärkt syn? Bevisa det genom att lösa denna gåta på 15 sekunder.